Skip to content

Ervaringen

Ik heb het contact met VPTZ West-Brabant & Tholen als heel warm ervaren. Het contact met de coördinator en de vrijwilligers was vanaf het begin heel flexibel en meelevend. De ondersteuning door de vrijwilligers was voor mij hartverwarmend. We voelden ons als familie emotioneel gesteund. Ga vooral op deze weg door…
Het heeft mij zo geholpen enkele uurtjes per dag even afstand te kunnen nemen. Dat gaf me kracht om weer fris aan het bed te kunnen zitten. Wat een rust stralen de vrijwilligers uit en wat zijn zij gedreven om iets te kunnen doen voor een medemens. Alle lof.

We willen onze enorme waardering en dank uitspreken voor hetgeen jullie hebben betekend voor onze moeder. Enige weken geleden is opname in een verpleeghuis ter sprake gekomen, maar dankzij jullie organisatie konden we dat afblazen. De aandacht, zorg, en warmte die zij thuis heeft gekregen had zij nimmer in een instelling kunnen ontvangen. Hiervoor onze welgemeende dank.

Graag wil ik nogmaals mijn waardering uitspreken richting jullie organisatie en alle vrijwilligers. Dankzij jullie inzet is het mijn moeder en mij gelukt om mijn tante tot het laatste moment te kunnen bijstaan. Het is voor ons een loodzware periode geweest, maar de komst van de vrijwilligers gaf ons net dat beetje lucht wat nodig was om het te kunnen volhouden. Ontzettend bedankt, want dankzij jullie hebben we het goed kunnen afsluiten. Ik heb diep respect voor jullie allen dat jullie je zo inzetten voor een wildvreemde medemens. Nogmaals hartelijk dank!!!

Alle vrijwilligers bedankt voor hun tomeloze inzet. Mijn vader heeft altijd kenbaar gemaakt dat hij thuis wilde blijven om te sterven. Wij hebben geprobeerd aan dit verzoek te voldoen, maar zonder jullie hulp zou dit nooit zijn gelukt. De manier waarop jullie jezelf inzetten schieten woorden tekort. We kunnen ondanks het verdriet met een goed gevoel op de laatste periode terugkijken.

Dank voor jullie onbaatzuchtige hulp! De vrijwilligers hebben veel indruk gemaakt en we zullen jullie nooit vergeten. Al die aandacht, al die zorg. Wij hadden het nooit klaargespeeld als jullie er niet waren geweest. Bij al het verdriet waren er toch veel momenten waarop we hebben kunnen lachen. Het geheel is een onverwoestbare herinnering geworden waarvan jullie deel uitmaken.

Een woord van dank aan jullie is zeker op zijn plaats. In deze moeilijke tijden hebben jullie ons gezin vooral fysiek maar ook met persoonlijke gesprekken bijgestaan. Zo konden wij deze moeilijke periode samen doorkomen.

De vrijwilligers brachten de rust, die we nodig hadden om goed afscheid van elkaar te nemen. Jullie hebben ons nabestaanden iets geboden waaraan we nog lang steun zullen hebben.

Klaarstaan voor je medemens, zo hoort dat, maar toch…. Vrijwilligers van VPTZ voegen de daad bij het woord. Zij hebben gekozen voor de zorg aan hen die nog maar kort te leven hebben. Dank jullie wel!

Contact

Sponsoren

Facebook

LinkedIn

© Copyright 2022 Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg – Vorm & Hosting WiseBite. All rights reserved.