Skip to content

Onze hulp

Onze hulp

Wanneer u zelf of uw dierbare te horen heeft gekregen dat het einde nabij is, is dat zwaar. U wilt samen het best mogelijke uit de laatste periode halen. De goed opgeleide vrijwilligers van VPTZ kunnen daarbij helpen. Ze bieden tijd, aandacht en ondersteuning aan degene die gaat sterven en diens naasten. De vrijwilligers zijn er voor u, als het er echt om gaat. De geboden zorg is kosteloos en kan op korte termijn worden gerealiseerd.
Het algemene telefoonnummer van VPTZ West-Brabant & Tholen is 06 514 980 69. Een bericht achterlaten op deze website kan bij ‘Contact’. De coördinator streeft er naar binnen 24 uur een afspraak met u te maken. Tijdens het gesprek kunt u uw hulpvraag toelichten. Uw wensen en behoeften zijn het uitgangspunt voor de hulpverlening van VPTZ.

Thuis

Wacht niet te lang met het aanvragen van zorg. Door tijdig hulp aan te vragen houden u en uw familie het langer vol. Het weten dat op korte termijn hulp beschikbaar is kan op zich al een geruststellende gedachte zijn. Een van onze coördinatoren komt graag bij u langs en bespreekt de mogelijkheden.

Elders

Ook wanneer een ziek familielid in een instelling, een verpleeghuis of woonzorgcentrum ligt en sterven dichtbij komt, kunt u hulp aanvragen. Met veel zorgcentra heeft VPTZ afspraken gemaakt, waardoor de gespecialiseerde vrijwilligers een aanvulling kunnen vormen op de medewerkers van de instelling en de mantelzorgers.

Contact

Sponsoren

Facebook

LinkedIn

© Copyright 2022 Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg – Vorm & Hosting WiseBite. All rights reserved.